Dags att tänka på refränfen

image

image

image

Vänner! Sön-mån var jag på minisemester med fina vänner i Lysekil.  Vi åkte dit i strålande sol, efter lite missöden gällande vart vi egentligen bokat plats slog vi upp tältet, firade ankomsten med cider, musik och kortspel i brassestolar. En härlif dag, tapas på mysig restaurang till middag avslutades med magiska gyllene tider! Alla tre var blown away och det är inget dåligt betyg eftersom vår musiksmak skiljer sig lite åt. Hela Lysekil var på stan kändes det som. Dagen efter en frukost på stranden och hemgång:) mycket mys!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>