Berliner

DSC01758DSC01773DSC01832Hej! Förra helgen var jag och Björn, hans föräldrar och hans bror + brors flickvän en långhelg i Berlin. Det var en jättehäftig och trevlig stad, mycket mäktiga byggnader, mycket grönt och mycket historia. Trevligt sällskap, god champange och så vidare! Blev en heel del onyttigheter. Så nu är sockerberoendet på topp igen! Men har tränat två gånger nu i veckan och ska ta ett pass imorgon kväll också så hoppas på en ordentlig nystart till träningen nu efter förkylningar och shit.

Ikväll ska jag och Lotta kolla på eurovision! Och jag ska se om vinet från Lidl i Berlin är något att ha;)

Har beställt kläder från Victoria Secret som kom i veckan också, kul! Men en klänning var mycket fulare i verkligheten än på bilden, annars är jag glad och nöjd.

Och här i Sverige är det ju rena rama sommaren. Jackie flåsar som en liten gris när man är ute och går. Hon älskar solen men tål den inte så jättebra.

Veckans sämsta: min mobil är på lagning så har min gamla som är skitdryg.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>