Torsdag

God förmiddag! Idag är det kvällsjobb, som vanligt på torsdagar typ, har inte varit på en enda torsdagskväll i sommar, och detta är den sista! Hade faktiskt velat se Molly Sanden och Kalle Moraeus. Dom är ju bra! Kan bli jättebra. Så alla som har möjlighet kan ju åka och kolla. Nåväl, det blir nog trevligt på jobbet också! Förmiddagen har jag kollat runt på nätet och tvättat. Hade typ hundra kilo tvätt, inte ens hunnit få med allt. Fattar inte hur det kan bli så mycket! I förrgår träffade jag Rebecca för ett jympa medel styrka pass, och igår var jag och Jenny på cirkelgym. Efter det träffade jag Carro & Carro för en mysig fika på viskan. Blev också lite reashopping på H&M för min del. Fick tre grejjer med mig hem för 100 kr. Bra pris! (Y)

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>