Den som ruvar på hämnd håller sina sår öppna

Godkväll! Idag är det fredag, eller var till precis nu typ. Har jobbat, slappat och varit med Anjelica & Rebecca. Först käkade vi på young thai, alla fick matkoma! Sedan åkte vi hem till mig, kaffe och tjöt, lite tennisspelande och sedan några glas vin. Nu har jag precis följt Rebecca hem. Björn är iväg med några kompisar över helgen, och stannar sen i Skåne tills på tisdag. Och jag ska jobba varje dag tills dess. Börjar med två kvällspass, imorgon och på söndag. Så jag ska ta en härlig sovmorgon imorgon. Gick ju upp 5.30 idag… uhhu. Fast sjukt nice ändå med dagspass, annars hade jag inte kunnat göra så mycket kul idag! Imorgon när man slutar halv elva orkar man knappt laga mat till sig själv….eller, man orkar inte göra det, punkt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>