Turkiet nästa

Nu drar jag och Ing-Marie snart till Turkiet, flyget går 18.00 sen väntar en lång och seg resa till det varma landet! Blir finfint att komma fram, och det ska vara grymt varmt och fint hela veckan. Nästan lite väl varmt kanske, hoppas man vänjer sig fort. Det blir all inclusive på Royal Arena & Spa i Gumbet, ett riktigt fint hotell! Ska verkligen bli skönt med en vecka i lyx. Gumbet ligger nära Bodrum. Det var dit vi egentligen ville, men så hittade vi detta grymma hotell. Men självklart ska Bodrum besökas, verkar ha en jättefin hamn. Puss och kram, ha en trevlig vecka här hemma!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Turkiet nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>