Vända tillbaka dygnet…

Efter bara massa kvällsjobb och stängningar ska jag jobba dag imorgon. Men jag har inte vänt tillbaka dygnet, så ska bli spännande att se om jag kan sova. Ska gå och lägga mig nu! Innan det blir försent. Igår låg jag och vred mig i nästan en timma. Riktigt drygt, för jag brukar somna snabbare nuförtiden. Innan var det mer vanligt att jag inte kunde somna. Tänker för mycket! Börjar alltid tänka när jag ska sova… på saker som gör att jag inte kan somna.

I vilket fall! I helgen är jag ledig, startar den med bowling och roligheter imorgon kväll med Anjelica, Rebecca och Linda. Tror det kommer bli awesome!
Godnatt

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>